Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Theater Lampegiet weer open voor Veense voorstellingen

De deuren en het doek van Theater Lampegiet gaan weer open. Vanaf 13 maart 2020 was het theater gesloten voor publiek vanwege COVID-19. Nu per 1 juli de maatregelen versoepelen, gaat Theater Lampegiet weer van start met maximaal 100 mensen in de zaal per voorstelling. Op 4 juli trapt André Heuvelman af en op 11 juli betreden diverse comedians in samenwerking met WestSaid het toneel.

10 jaar Nachtgeluiden
Veenendaler André Heuvelman & the Live! B/ANDA stelt speciaal voor deze avond een programma samen met het beste van 10 jaar Nachtgeluiden. Samen met mezzo sopraan Karin Strobos en de band speelt de trompettist de hoogtepunten uit de Nachtgeluiden serie. Rustgevend, melancholisch en fascinerend. Met Wilmar de Visser op contrabas, Johan van der Linden op saxofoon, Henry Kelder op piano, Mike del Ferro op electric piano en Santiago Cimadevilla op bandoneon. Het Veense publiek weet de Nachtgeluiden sessies goed te waarderen. Nog niet eerder was dit te beleven met de akoestiek van de grote zaal van Theater Lampegiet, wat de avond extra warmte geeft.

Wie is het? Surprise comedy show
Een andere Veense artiest is WestSaid, die al vele keren met diverse comedians in Theater Lampegiet stond. Vaak met de stand up comedy shows ‘Veenendaal lacht’ en ‘Bazinga Comedy Night’ in de foyer.

Deze keer met de ‘Wie is het? Surprise comedy show’ in de grote zaal. Welke comedians er precies op het toneel staan blijft een verrassing tot het laatst. WestSaid gaat voor deze heropening éxtra hard z’n best doen voor een schitterende line up. Laat dat maar aan hem over.

Directeur Patrick Marcus: “Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe 1,5 meter programmering voor de eerste helft van seizoen 2020-2021. In positief samenspel met de Gemeente Veenendaal hopen we deze moeilijke fase goed door te komen. We starten na de gebruikelijke zomerstop weer in september en zijn ontzettend blij dat we Veenendaal en de regio weer mogen raken en verrijken met mooie voorstellingen.”

Meer informatie
10 jaar Nachtgeluiden - Zaterdag 4 juli in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 19:30 uur I Tickets zijn verkrijgbaar voor €30,00 incl. drankje via www.lampegiet.nlWie is het? Surprise comedy show - Zaterdag 11 juli in Theater Lampegiet I De voorstelling begint om 19:30 uur I Tickets zijn verkrijgbaar voor €17,50 incl. drankje via www.lampegiet.nl

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…