Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Theater Lampegiet weer open voor professionele voorstellingen

Afgelopen week is Theater Lampegiet na een lockdown periode vanaf 27 november 2021 weer van start gegaan met professionele voorstellingen. De komende weken is het aanbod divers als altijd. Al moet er wel rekening gehouden worden met de actuele Corona maatregelen.

Bezoekers kunnen zich onder meer verheugen op indrukwekkend toneel met Stefan van der Walle en Carine Crutzen in het grote, bekroonde succes GIF op dinsdag 15 februari. Diezelfde week komt Trijntje Oosterhuis op vrijdag 18 februari, zij zingt nummers van de befaamde componist Burt Bacharach. De voorstelling NAAKT op woensdag 23 februari vertelt het verhaal van choreografe Isabelle Beernaert. Over het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Een herkenbaar verhaal op etnische muziek met een oerkracht. Puur, eerlijk, transparant en rauw. Op zaterdag 28 februari is Henk Poort in het theater met een 17-koppige Big Band. Hij zingt het mooiste materiaal uit het American Songbook, van swing tot luisterliedjes.

Valentijn
Op maandag 14 februari is er de Valentijn special van Veenendaal Lacht voor de toegankelijke prijs van tien euro per persoon. Een mix van jonge en ervaren stand up comedians, geselecteerd door AOT Events uit Veenendaal, maakt beurtelings opwachting en wat is er nou romantischer dan samen lachen tijdens je date?

1,5 meter
Zowel bezoekers als medewerkers hoopten dat op de Corona persconferentie van 26 januari alle maatregelen zouden worden opgeheven, maar in plaats daarvan zijn er slechts lichte versoepelingen afgekondigd voor de culturele sector. Toegang is alleen mogelijk met een geldende QR-code en ID. Door de verplichting om de 1,5 meter regel te hanteren, is de publieksgrootte gemaximeerd op 120 personen. Hierdoor raken veel voorstellingen extra snel uitverkocht. Alle informatie over de beschikbaarheid van tickets wordt actueel gehouden op lampegiet.nl.      

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Vlow On The Beach

Vlow on the Beach vindt plaats op donderdag 18 augustus van 16:00 tot 23:00 uur op het marktplein in…
 
Meer info

Voute party met Q-music

Op vrijdag 19 augustus 2022 is er weer de Voute party met Q-music! Zet hem in je agenda en tag je Voute party…
 
Meer info

Zaterdagmarkt

Elke zaterdag is er vanaf 08.30 tot 17.00 markt in Veenendaal. Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse…