Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Startende ondernemer? Kom naar het Startersevent

Wil je starten met een eigen onderneming of ben je hier korter dan twee jaar geleden mee gestart? Dan is het Startersevent er voor jou! Kom woensdagavond 25 september naar het Startersevent in het gemeentehuis en laat je meenemen in jouw reis naar je eigen onderneming.

Tijdens het Startersevent volg je interessante workshops van onder andere Rabobank en Kamer van Koophandel. Gastspreker Johan van Essenburg, directeur van Ingenious, neemt jou tijdens de avond mee in de start van zijn onderneming en ervaringen. Tijdens het event leer je van ervaren en andere startende ondernemers en kun je jouw vragen stellen. Zij zijn er om jou te helpen bij de start van jouw onderneming en om succesvoller te worden. Boek je gratis ticket en reis mee!

Aanmelden


Wat:     Startersevent 2024
Datum: Woensdag 25 september 2024
Tijd:      17.30 – 22.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Veenendaal

Veel ondernemers gingen jou voor en startten hun eigen onderneming. Lees de inspirerende verhalen van Sjoerd, Dirc, Nina, Mauri, Johan en Katinka op www.veenendaal.nl/startersevent.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…