Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Start verkoop stadswoningen ‘Aan het Stadsstrand’

Brouwerspoort wordt met de bouw van de stadswoningen op het Stadsstrand weer een stukje completer. ‘Aan het Stadsstrand’ in hartje centrum Veenendaal is een bijzonder project van woningen in de vorm van een strandhuis en daaronder eetgelegenheden vermomd als strandpaviljoen.

Alle twaalf eigenzinnige stadswoningen hebben een strandhuisuitstraling met een terras of balkon. Een mooie samenstelling van binnen-en buitenleven. Daarnaast zijn de woningen ‘Aan het Stadsstrand’ bewust duurzaam gebouwd en daardoor zeer energiezuinig. Het materiaalgebruik is hoogwaardig en duurzaam en doet daarmee recht aan de groene omgeving waarmee Veenendaal zich omringt. Door het gebruik van Accoya® hout gaan de gevels erg lang mee. Met 50 jaar garantie bovengronds is Accoya® hout momenteel het meest duurzame bouwmateriaal en komt het ook nog eens uit duurzaam beheerde bossen. ‘Aan het Stadsstrand’ is een unieke kans om te wonen in een uitzonderlijke en eigentijdse nieuwbouwwoning aan dé hotspot van Veenendaal.

Informatieavond
Enthousiast geworden over dit unieke project in hartje Veenendaal? Dan ben je van harte welkom op de verkoopinformatie avond op 12 december van 18.00 tot 20.00 uur bij DownTown (Tuinstraat 133) in Veenendaal. Deze avond staat ontwikkelaar Ingenious voor u klaar samen met de makelaars Van Ginkel en Bemmelen en VC Makelaars met een verkoopteam. Onder het genot van een hapje en een drankje beantwoorden zij je vragen en geven uitleg over dit mooie project. Op de verkoopinformatie avond kun je je bij interesse inschrijven voor één of meerdere bouwnummers. Kijk voor meer informatie ook op: www.aanhetstadsstrand.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

FabLab workshop: Bloemen voor mama

Dit keer gaan we in het FabLab iets moois maken voor alle mama's. Wát we precies gaan maken, dat is nog een…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Moederdag bloemetje

Kom je zondag 12 mei ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Op de knutseltafel…
 
Meer info

Annie M.G. Schmidt week speurtocht: Pluk en de verdwenen dieren

Kom van 15 t/m 25 mei meedoen aan de Annie M.G. Schmidt Week Speurtocht: Pluk en de verdwenen dieren op de…