Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Sneakerfreaks opgelet: The Athlete’s Foot opent vestiging in de Hoofdstraat

Zaterdag 9 oktober heeft The Athlete’s Foot een vestiging geopend op de Hoofdstraat in Veenendaal. In het pand tussen de twee bekende parfumeriezaken verkoopt The Athlete’s Foot sneakers en streetwear voor dames en heren. ‘’We hebben heel veel mooie merken en proberen de klant altijd te verassen met een actueel aanbod van sneakers’’,  aldus eigenaar Frank Jongeleen: ‘’Bijvoorbeeld de Nike Airfoce one, deze zijn op dit ogenblik heel populair!’’

Frank heeft naast de vestiging in Veenendaal ook een vestiging in Nieuwegein. Hier is hij al zo’n 6 jaar eigenaar van. Op zoek naar een geschikte locatie voor een tweede vestiging kwam hij snel uit in Veenendaal. ‘’Hier misten de mensen nog wel écht een sneakerstore, dit gat hoop ik met The Athlete’s Foot te kunnen opvullen’’. Naast sneakers kun je bij The Athelete’s Foot ook terecht voor shirts, truien, shorts, joggingpakken van o.a. Nike, Adidas, Black Bananas, Puma, Lacoste, Vans en binnenkort ook een collectie van Cruyff.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kijk op www.theatheletesfoot.nl of kom langs in de winkel aan de Hoofdstraat 9 in Veenendaal.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…