Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Sinterklaashuis in Passage Corridor

Kom langs in het Sinterklaashuis in Passage Corridor. In het huis van de goedheiligman - dat elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag geopend is – vind je allerlei cadeautjes, een schoorsteen en een XXL verlanglijstje! Je kunt een bezoek brengen aan het Sinterklaashuis naast OPEN32 (corridor 49) in winkelcentrum Passage Corridor.

Programma
In het Sinterklaashuis kunnen kinderen zich op woensdagen en zaterdagen vermaken met een afwisselend programma. Zo komt Sinterklaas op woensdag 24 november langs voor een speciale show, kunnen kinderen speculaaspoppen versieren én zelfs een Pietendiploma behalen! Ook mogen kinderen de XXL Verlanglijst invullen. Hier kunnen ze hun grootste wens op achterlaten. Aan het einde van iedere dag, wint één van de deelnemers het cadeau van de verlanglijst.

Openingstijden
Zaterdag            20 november    (12.30 – 16.30 uur): Acrobaatpieten
Woensdag         24 november    (13.30 – 16.30 uur): Opening met kindershow en bezoek Sint
Zaterdag            27 november    (12.30 – 16.30 uur): Pietenschool
Woensdag         1 december       (13.30 – 16.30 uur): Pietenmuts knutselen
Zaterdag            4 december       (12.30 – 16.30 uur): Speculaaspop versieren

Maatregelen COVID-19
Tijdens de activiteiten wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Medewerkers dragen handschoenen en mondkapjes. Daarnaast wordt tussentijds de werkplek en het materiaal gedesinfecteerd. Om een veilig Sinterklaashuis te realiseren, verzoeken we ouders om buiten te blijven.