Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Shoppen voor buitenkansjes tot wel 70% korting bij IkWillem

15 september opende na een korte verbouwing IkWillem in de Hoofdstraat 46 in Veenendaal. Jacques en Loïs zijn de gezichten van de winkel in het centrum. Want IkWillem zit al langer in Veenendaal, op de Fokkerstraat en blijft daar ook. Daar bestaat het aanbod veelal uit witgoed en meubels. Dat is in de winkel in de Hoofdstraat niet het geval. ‘’Hier vind je een wekelijks aanbod van voornamelijk retourartikelen, overstockproducten en buitenkansjes. Het zijn allemaal superaanbiedingen van A-merken tegen kortingen oplopend tot wel 70%’’ verteld Jacques enthousiast.

Label A, B of C
Van speelgoed, tot kleding en dierbenodigdheden en van huishoudartikelen tot bordspellen en artikelen voor de dagelijkse verzorging. Bij IkWillem vind je het allemaal. De artikelen worden voordat ze in de winkel terecht komen eerst gecontroleerd. ‘’Alle artikelen krijgen een label. Zo staat label-A voor een smetteloze staat. De verpakking kan geopend zijn geweest maar verder niet. Een label-B product kan een deukje of krasje hebben, maar dit valt nauwelijks op. Bij een label-C product zie je duidelijk een krasje of een deukje. Maar daar is de prijs dan ook naar. Producten met label-C gaan weg voor kortingen tot wel 70%’’ aldus Loïs.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.IkWillem.nu.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Business Event Veenendaal - Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Kom op 18 november meegenieten van de feestelijke bekendmaking van de winnaars in der vier categorieën. Na…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…