Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Shoeby opent in voormalig Hootsen-pand

Zaterdag 2 oktober opende Shoeby na een grondige verbouwing aan het voormalig Hootsen-pand aan de Hoofdstraat officieel haar deuren. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen bij Shoeby terecht. De ruim opgezette winkel is prachtig aangelicht en hangt vol met alledaagse en draagbare kleding met een stijlvolle twist. Ook heeft Shoeby verschillende samenwerkingen met BN'ers zoals Fred van Leer, Nicolette van Dam, Lonneke Nooteboom en Dylan Heagens.

Over Shoeby
John en Mieke van Deursen openden in 1981 de eerste winkel in Den Bosch. Inmiddels is Shoeby met 230 stores, Shoeby.nl, de Shoeby app en de aanwezigheid op diverse platformen in Nederland één van de grootste fashion retailers. Maar ook een echt familiebedrijf waar sinds een paar jaar zoon Mitch en dochter Jill het bedrijf leiden.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kijk op www.shoeby.nl of kom langs in de winkel aan de Hoofdstraat 72.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…