Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Schatzoeken bij tweedehandskledingwinkel ‘Appel en Ei’ op de Brouwersgracht

Voor liefhebbers van schatzoeken, thriftshopping en koopjesjagen is er goed nieuws: aanstaande zaterdag 3 februari opent de gloednieuwe tweedehandskledingwinkel Appel en Ei haar deuren aan de Brouwersgracht 232 (voorheen Donna Lingerie) in Veenendaal.

Het assortiment van de winkel bestaat uit tweedehands én nieuwe dames- en herenkleding, overzichtelijk en op kleur gesorteerd. Bovendien zijn er zogenoemde 'goudappeltjes' te vinden, stukken van high-end merken die nieuw of zo goed als nieuw zijn. Ook voor schoenen en accessoires kun je bij Appel en Ei goed slagen.

Feestelijk opening

De nieuwe vestiging in Veenendaal is de 21e in de reeks van Appel en Ei-winkels en wordt gerund door Petra Scholing. "Ik ben 7 jaar geleden begonnen met een Appel en Ei-winkel in Winterswijk, gevolgd door een in Den Bosch, en nu mijn derde winkel in Veenendaal," aldus Petra. Om de opening te vieren, is er zaterdag 3 februari een feestelijke opening met DJ in de winkel. "Iedereen is van harte uitgenodigd om eens te komen schatzoeken in onze winkel," zegt Petra enthousiast.

Ook jouw kleding verkopen?
Appel en Ei neemt graag jouw kleding in consignatie, mits deze er als nieuw uitziet en niet ouder is dan 3 seizoenen. Na een verkoopperiode van 6 weken en wanneer je items verkocht zijn, ontvang je 40% van de verkoopprijs. De eventueel niet verkochte items kunnen worden opgehaald in de winkel of gedoneerd worden aan een goed doel.

Bekijk de winkel

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.appelenei.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Knutselworkshop: Vogelhanger maken

Creatieve duizendpoot Liza Veenendaal startte in 2013 haar blog Confetti Lab, een plek vol D.I.Y.…
 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…