Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Sandwich gaat verder als Switch

Damesmode Sandwich aan de Hoofdstraat 59 gaat verder als Switch. Zij zijn één van de twee vestigingen van Sandwich die, onder de naam Switch, zelfstandig verdergaan. De vestiging in Veenendaal en de ander in Nijmegen voeren beiden nieuwe passende merken aan het al reeds bestaande assortiment toe. Doordat er niet enkel kleding van het merk Sandwich meer wordt verkocht was het tijd voor een nieuwe naam: Switch.

Assortiment
Het assortiment van Switch is breed, zo vind je er bijvoorbeeld kleding van Pools, Zoso, Yellow Label en Juffrouw Jansen. ‘’Alle rangen en standen komen bij ons winkelen. Onze kleding is erg toegankelijk en daardoor voor veel dames een fijne aanvulling op hun garderobe’’ aldus storemanager Carla. ‘’Onze service is ons visitekaartje!’’ verzekerd Carla ons. ‘’We werken in een klein hecht team en durven goed en eerlijk advies te geven. Je bent bij ons ook altijd welkom voor een kopje koffie of thee aan onze bar’’.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.switchfashion.eu.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.