Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Samen muziek maken in Downtown tijdens de Jamsessie

Elke tweede vrijdag van de maand organiseren Veense muzikanten in samenwerking met Vlow0318 jamsessies in Downtown aan de Tuinstraat 133 in Veenendaal. Aanstaande vrijdag 9 december om 20.00 uur is het alweer tijd voor de laatste sessie van 2022! Toegang en deelname zijn gratis.

Junior sessie
De avond begint om 19.00 uur met de Junior sessie. Deze laagdrempelige sessie is bedoeld om leerlingen van de Veense muziekscholen en jonge muzikanten die nog niet zoveel ervaring hebben de kans te geven te proeven aan het samen muziek maken. Wanneer je een paar akkoorden op je gitaar kunt spelen of een basisritme op een drumstel is dat al voldoende om mee te kunnen doen!

Om 20.00 uur trapt de huisband de jamsessie voor meer ervaren muzikanten af. Na een kort optreden stellen zij hun instrumenten graag ter beschikking aan jou. Zangmicrofoons, een piano, een drumstel, een gitaar, een basgitaar en natuurlijk de bijbehorende versterkers zijn aanwezig. Bespeel je een ander instrument? Neem dan je eigen instrument even mee.

Verzoeknummers
Weet je al wat je wilt spelen en vind je het fijn als de huisband jouw song kan meespelen? Stuur je verzoeknummer dan  alvast in op https://jamsessieveenendaal.nl of mail naar info@jamsessieveenendaal.nl.

Iedereen is welkom
Ben je zelf geen muzikant maar kom je graag meegenieten onder het genot van een hapje en/of drankje? Of wil je voor je je zelf aan het podium waagt eerst een keertje de kat uit de boom komen kijken? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Business Event Veenendaal - Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Kom op 18 november meegenieten van de feestelijke bekendmaking van de winnaars in der vier categorieën. Na…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…