Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Ruim 1700 deelnemers aan succesvolle Veenendaal Loves Fashion Weeks

In de winkelstraten van Veenendaal was het weer zover: de zesde editie van de Veenendaal Loves Fashion Weeks! Van 30 september tot en met 14 oktober konden modefanaten en shopaholics hun hart ophalen. De lokale modewinkels deelden hun nieuwste herfsttrends via social media op de kanalen van Winkelstad Veenendaal. En alsof dat nog niet genoeg was, bood Winkelstad Veenendaal nog een leuk extraatje aan de shopaholics: de kans op gratis shoppen! Het enige wat je hoefde te doen, was je kassabon uploaden op de website.

Video en herfsttrends
Dit najaar straalden diverse winkels op het ‘online podium’ tijdens de modeweken. Van trendy kinderkleding bij Toet juniorstore en iconische schoenenzaak Van Keulen Schoenen tot elegante damesmode bij Quindici en stijlvolle mode voor dames met een maatje meer bij MORE fashion – voor ieder wat wils. Het was een bonte verzameling van stijlen, smaken, kleuren, stoffen en maten die de schijnwerpers deelden.

Gratis shoppen
Tijdens de Veenendaal Loves Fashion Weeks konden shoppers niet alleen de nieuwste herfst- en wintermode in de modewinkels van Veenendaal bewonderen, maar maakten ze ook kans om hun volledige aankoopbedrag terug te winnen. Meer dan 1700 mensen deden mee door hun kassabon te uploaden. Uiteindelijk werden drie gelukkige winnaars gekozen: Daphne van de Pol, die € 299,96 had besteed bij Le Ballon, Danielle Valkenburg, die € 226,92 had uitgegeven bij damesmodezaak Switch, en Esther Timmer, die € 554,70 aan kleding had gekocht bij Cotton Club in de Hoofdstraat. Deze drie gelukkige winnaars ontvingen een vergoeding voor hun winkeluitgaven. Hiermee eindigt de zesde editie van Veenendaal Loves Fashion Weeks.

Stichting Winkelstad Veenendaal wil graag alle enthousiaste shoppers bedanken voor hun deelname. "Tijdens deze editie van Veenendaal Loves Fashion Weeks hebben we niet alleen de nieuwste modetrends in de spotlights gezet, maar ook gewaardeerde klanten beloond voor hun enthousiasme," aldus Henny Jansen van Stichting Winkelstad Veenendaal. "We zijn dankbaar voor de deelname van alle shoppers en kijken uit naar meer succesvolle Fashion Weeks in de toekomst."


Foto bijschrift v.l.n.r. Esther Timmer, Daphne van de Pol, Henny Jansen (Winkelstad Veenendaal) en Danielle Valkenburg.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Knutselworkshop: Vogelhanger maken

Creatieve duizendpoot Liza Veenendaal startte in 2013 haar blog Confetti Lab, een plek vol D.I.Y.…
 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…