Overslaan en naar de inhoud gaan
 

RegioBank opent aan de Brouwersgracht

Op 31 mei 2024 opent RegioBank haar deuren aan de Brouwersgracht in Veenendaal. Bij deze nieuwe vestiging kun je terecht voor al je financiële zaken, zowel particulier als zakelijk. DBA advies breidt haar dienstverlening uit met betaal- en spaarproducten van RegioBank, naast hun bestaande aanbod van financieel advies, hypotheken en verzekeringen. De vestiging aan de Brouwersgracht 62 wordt geleid door Wim Lodder en René Baars, en ter gelegenheid van de opening is er een speciale actie voor nieuwe klanten.

Klant worden?
RegioBank is al meer dan 100 jaar actief en een vertrouwd gezicht in de buurt. Samen met lokale Zelfstandig Adviseurs biedt RegioBank persoonlijke service in heel Nederland. "Hoewel veel banken uit het straatbeeld van Veenendaal zijn verdwenen, kun je eenvoudig overstappen naar RegioBank met onze Overstapservice," zegt Wim. "Wil je meer informatie of hulp? We staan graag voor je klaar," zegt René enthousiast. Als je tijdens de actieperiode overstapt, ontvang je een dinerbon van restaurant Ritmeester ter waarde van €50,- cadeau. De actie loopt tot 1 september van dit jaar.

Feestelijke opening
De feestelijke opening van het RegioBank kantoor vindt plaats op vrijdag 31 mei. Om 16:00 uur opent burgemeester Kats de vestiging. Kom langs en ontdek wat RegioBank voor jou kan betekenen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Zomer-Lees-Challenge

Duik met lekker veel boeken de zomer in en beleef een zomervakantie vol avonturen! Hoe werkt de challenge?…
 
Meer info

Optredens door Vlow

Sit back, relax en geniet van muzikale optredens van lokale artiesten en jong talent in De Cultuurfabriek!…
 
Meer info

Concert: Nederpop All Stars & Loïs Lane

Herbeleef de onvergetelijke klanken van Nederpop 2000, live uitgevoerd door de Nederpop All Stars samen met…