Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Professioneel haaradvies bij Florale Haircare

Op zoek naar een echt unieke haarkleur? Bij Florale Haircare stel je jouw gewenste haarkleur, onder professionele begeleiding van gecertificeerde kappers, zelf samen. Het team van Florale Haircare wordt aangevoerd door bedrijfsleider Cindy. Ze werken met een klein en hecht team van 3 medewerkers. Alle medewerkers van Florale Haircare zijn opgeleid tot kapper. Zodoende kunnen ze jou nog beter op weg helpen. Je kunt Florale Haircare, de kappersgroothandel al kennen. Ze zaten jarenlang op de Hoogstraat maar zijn nu verhuisd naar een kleiner en gezelliger pand in de Scheepjeshof. Ze hebben vanaf 17 oktober intrek genomen halverwege het winkelcentrum op Scheepjeshof 72. Vanaf dit adres hopen ze klanten nog beter te kunnen voorzien van professionele haar- en beautyproducten.
 

Bij Florale Haircare stel je jouw gewenste haarkleur, onder professionele begeleiding van gecertificeerde kappers, zelf samen.


Over Florale Haircare
Florale Haircare ontwikkeld zelf ook haar- en beautyproducten. Bovendien worden deze samengesteld met de beste ingrediënten uit de natuur. Het merk ‘Metamorphose’ wordt ontwikkeld en geproduceerd door Florale Haircare in Maastricht. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop en bovendien zijn de producten geheel vegan en parabeenvrij! ‘’Wij staan voor de allerbeste kwaliteit, service en voorzien je graag van de juiste haarproducten. Je kunt bij ons terecht voor verzorgingsproducten zoals shampoos, haarcrèmes en haarkuren. Maar ook diverse soorten haarverf, kleurspoelingen en stylingsproducten zoals haarlak, haarserums en haargels.’’ Aldus bedrijfsleider Cindy.

Bekijk hier de nieuwe winkel

Meer informatie? Kom gerust binnen of kijk op www.floralehaircare.com.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…