Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Proef, ontdek en geniet tijdens dit wijnevent op het Raadhuisplein

Zet zaterdag 28 september in je agenda, want het Raadhuisplein in het centrum van Veenendaal verandert die dag in een waar wijnparadijs! Tijdens het ‘Heeren van de WijnPlein’ krijg jij de kans om meer dan 50 verschillende wijnen uit het exclusieve assortiment van De Heeren van de Wijn te ontdekken. Het evenement vindt plaats van 13.00 tot 19.00 uur en de entree bedraagt slechts € 16,29 per persoon.

Proef, ontdek en geniet
Ga op ontdekkingsreis langs nieuwe wijnhuizen, proef bekende klassiekers en ontmoet de gepassioneerde wijnmakers die jou alles kunnen vertellen over hun wijnen. Dit is dé gelegenheid om niet alleen te proeven, maar ook om de verhalen en geheimen achter de wijnen te leren kennen.

En het blijft niet alleen bij wijn! De Veenendaalse horeca zorgt voor heerlijke hapjes die perfect aansluiten bij jouw wijnervaring. Proef, geniet en laat je inspireren door een geweldige combinatie van wijnen en culinaire verrassingen. Tickets voor deze unieke dag vol smaak en plezier kun je hier bestellen.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…
 
Meer info

Paul Field & Ralph van Manen

Sommige artiesten zijn een meester in hun vak. En als je het over liedjes schrijven hebt, dan kan Paul Field…