Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Persoonlijk interieuradvies en exclusieve woonaccessoires bij Studio Brouwersgracht

Wethouder Dylan Lochtenberg heeft deze maand de nieuwe woonstudio van Studio Brouwersgracht 269 geopend, onder het toeziend oog van genodigden van eigenaren Peter Bergboer en Katinka Bunt. De feestelijke opening, compleet met een toast en het doorknippen van het lint, gaf een eerste blik op de indrukwekkende metamorfose achter de voorheen dichtgeplakte ramen. De woonstudio is een logische uitbreiding van de bestaande ontwerpstudio even verderop aan de Brouwersgracht.

Peter Bergboer, bouwkundig ontwerper, en Katinka Bunt, interieurontwerpster, startten drie jaar geleden hun ontwerpstudio aan de Brouwersgracht. "We zien elk jaar zo'n 40 projecten voorbij komen, van nieuwbouw tot verbouw," vertelt Peter. "Met ons totaalconcept bieden we voor elk project interieurontwerp en steeds vaker ook tuinontwerp aan." Het tuinontwerp wordt verzorgd door Dorine Epping van buitenruimte.nu, terwijl de technische bouwtekeningen worden uitgevoerd door Koen van Weert van KCW77.

Woonstudio Brouwersgracht: waar wonen samenkomt
Het ontwerpteam is de afgelopen twee jaar versterkt met twee extra bouwkundige modelleurs. Nu is er ook een uitbreiding van de locatie met de volledig gerenoveerde en gestylede woonstudio aan het stadsstrand. "Dit is een mooie volgende stap, voortkomend uit ons ondernemerschap en de groeiende vraag van onze opdrachtgevers," zegt Peter. "We helpen mensen graag met een goed en bouwbaar ontwerp, en Katinka ontwerpt een persoonlijk en verrassend interieur."

Katinka voegt daaraan toe: "In de woonstudio willen we meer mensen laten kennismaken met de toegevoegde waarde van een goed en persoonlijk interieuradvies. De deur staat open voor iedereen, met een elegante selectie van Nederlandse en Scandinavische merken. Studio Brouwersgracht is dealer van onder andere Bolia, 101 Copenhagen, Bloomingville en Humble lights."

Ook meubels en accesoires
Naast interieur- en indelingsadvies biedt de woonstudio ook licht- en HiFi-plannen aan. Bezoekers kunnen ook terecht voor accessoires zoals kaarsen, kussens, plaids, kunstplanten en vazen. "Kom gerust eens langs, een schetsgesprek is altijd vrijblijvend," nodigt Katinka uit.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.studiobrouwersgracht.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Families op podium bij De Muzen

Samen op het podium staan met je broer, zus, vader, moeder, opa, oma, ... ! Dat is de insteek van de…
 
Meer info

Veenendaal City Run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…
 
Meer info

DiGi Oogcafé Veenendaal bijeenkomst

Tijdens deze middag zal de achtste bijeenkomst van het Digi Oogcafé plaatsvinden, onder leiding van DigiDuo (…