Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Passage Corridor viert Vaderdag

VEENENDAAL - Vaderdag staat alweer voor de deur! De zaterdag voorafgaand aan Vaderdag, zaterdag 15 juni, wordt Passage Corridor getransformeerd tot een ware “man cave”. Verspreid door het winkelcentrum zullen verschillende klassieke auto’s te zien zijn. Behalve dat deze natuurlijk mooi zijn om te zien, is dit de perfecte kans om meer te weten te komen over je favoriete klassiekers.

Als extra Vaderdag cadeau, kun je kans maken op shoptegoed in Passage Corridor. Wat moet je hiervoor doen? Kom naar de Vaderdag expositie en deel een leuke, originele foto via de Facebookpagina van Passage Corridor. De leukste foto wint €75,- om te besteden in het winkelcentrum! De winnaar van de tweede prijs ontvang €50,- shoptegoed en de derde prijs is €25,- shoptegoed. De winnaars worden op maandag 17 juni bekend gemaakt via de Facebook pagina van Passage Corridor.

  De expositie vindt plaats van 12:00 tot 16:00 uur. 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…