Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Parkeer je fiets nu droog en veilig op de Brouwersgracht

Even op de fiets boodschappen doen in Veenendaal of gaan winkelen? Tegenover Hoogvliet en Action kan iedereen nu z’n fiets droog en veilig parkeren in de nieuwe fietsenstalling.

Omdat er steeds meer mensen met de fiets naar de binnenstad komen, moeten we er samen voor zorgen dat die fietsen ook goed gestald worden. Want dan kan iedereen er nog goed door met een rolstoel, rollator of wandelwagen. Nu staat er vaak een énorme rij fietsen geparkeerd voor de winkels, waardoor er hinderlijke situaties ontstaan. En wat te denken van de fiets-domino bij harde wind!

Parkeer dus in de nieuwe stalling met een dubbellaags parkeersysteem voor 280 fietsen, inclusief plekken voor fietsen met een krat/mand of kinderzitje. Ook kunnen er kinderfietsen, vouwfietsen, bakfietsen en bijzondere fietsen worden gestald. De nieuwe stalling aan Brouwersgracht is zeven dagen per week geopend. Kijk hier voor meer informatie.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Business Event Veenendaal - Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal

Kom op 18 november meegenieten van de feestelijke bekendmaking van de winnaars in der vier categorieën. Na…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…