Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Opening Veenendaal Verenigd/t

Tot zestig jaar geleden liep er dwars door Veenendaal een provinciegrens. Aan de ene kant het Gelders deel van Veenendaal, aan de andere kant Stichts Veenendaal. Om deze vereniging te vieren, was afgelopen donderdag de aftrap van het feestjaar van en voor Veenendalers: Veenendaal Verenigd/t!

Het was een feestelijke opening met optredens van muziekschool De Muzen, toneel van Artis Amore, en Coding Lights, gemaakt door basisschoolleerlingen. De grens tussen de twee delen van Veenendaal liepen dwars over het Zwaaiplein. Deze grens is nu zichtbaar door een blauwe lijn. Burgemeester Gert-Jan Kats en wethouder Dylan Lochtenberg legden donderdag de laatste stenen. Komend jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor en door Veenendalers, om Veenendalers ook nu te verenigen: kijk hiervoor op www.veenendaalverenigt.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.