Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Oosterse Supermarkt opent op Hoogstraat

Voor diegenen met een oplettend oog heeft het wellicht al gezien: Er heeft zich het afgelopen week een Oosterse supermarkt gevestigd op de Hoogstraat 4. In het pand, waar voorheen Florale Haircare gevestigd zat, kun je vanaf nu terecht voor traditioneel Oosterse en Syrische producten en levensmiddelen. Van vers fruit, noten en kaas tot vlees, versgemalen Arabische koffie en nog veel meer.

Bekijk de winkel hier


Eigenaar Amer Abdullah is zo’n 5 jaar geleden vanuit Syrië naar Nederland gekomen. Sinds een tijd woont hij net als zo’n 300 andere Syrische gezinnen in Veenendaal. Hij miste in Veenendaal bepaalde producten uit zijn thuisland die hij niet bij andere supermarkten kon vinden. Hierdoor kwam hij op het idee een eigen supermarkt te starten. ‘’Wij zijn elke dag geopend en mocht je iets niet kunnen vinden in onze winkel, vraag het gerust. Als we het niet hebben kunnen we het vaak wel bestellen.’’ Aldus Amer.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.