Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Ontmoet Sinterklaas in Veenendaal

Zaterdagmiddag 3 december kun je Sinterklaas en zijn pieten op verschillende plekken in ons centrum tegenkomen. De Sint doet namelijk zijn laatste inkopen in Winkelstad Veenendaal. Hij overnacht daarom in het Sinterklaashuis in Passage Corridor. Ook brengt hij een bezoek aan de Cultuurfabriek en is er van alles te zien en te beleven!

12.30 – 16.30 uur: Sintklaashuis geopend in Passage Corridor
Je vindt het Sinterklaashuis in Passage 37, bij de roltrappen, tegenover de Kruidvat. Er kan deze middag geknutseld, gedanst en een foto met de goedheiligman gemaakt worden.

13.00 – 16.00 uur: Pietenbands en uitdeelpieten in het hele centrum
Door het hele centrum loopt een pietenband en kun je uitdeelpieten tegenkomen. Een foto maken of je verlanglijstje aan de pieten doorgeven kan natuurlijk ook.

13.15 – 13.30 uur: Sintverhalen in De Cultuurfabriek
Er zijn zoveel mooie verhalen over de avonturen van Sinterklaas. Kom je ook gezellig luisteren (en kijken!) naar de mooiste prentenboeken?

13.30 – 14.00 uur: zangworkshop van Kinder- en Tienerkoor Jedaja in De Cultuurfabriek
Om 13.30 uur start een gratis zangworkshop. De kinderen studeren verschillende Sinterklaasliedjes in, zodat ze Sinterklaas om 14.00 uur kunnen toezingen als hij De Cultuurfabriek betreedt. Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te komen zingen!

14.00 – 14.45 uur: Sinterklaas op bezoek in De Cultuurfabriek
Sinterklaas bezoekt om 14.00 uur De Cultuurfabriek. Alle kinderen zijn deze middag van harte welkom om bij Sinterklaas op bezoek te komen.

Vouwschoentje van Bibi het Biebschaapje in De Cultuurfabriek
Zaterdag 3 december is ook de dag waarop kinderen hun gevulde vouwschoentje op kunnen halen in De Cultuurfabriek. Haal vanaf zaterdag 12 november jouw knutselvel op bij Grand Café Blàài en versier je eigen schoentje!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…