Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Ontdek de laatste woontrends en maak kans op prachtige prijzen

Er is geen plek zoals thuis! Laat je daarom tijdens de Woonweek in Winkelstad Veenendaal van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 juni 2023 inspireren bij verschillende woonwinkels, concept-stores en interieurzaken. Op zoek naar inrichting om jouw huis tot een écht thuis te maken? Grote kans dat je slaagt bij de woonwinkels in hartje centrum. Bovendien maak je deze hele week lang kans op prachtige prijzen met een waarde oplopend tot wel 1.250 euro!

Woonroute
Maak de woonroute in Winkelstad Veenendaal en laat je inspireren door de laatste trends op woongebied. Door de woonroute te lopen kom je langs alle woonwinkels in ons centrum en breng je jouw interieur 'to the next level!' Van een uniek glasschilderij, toffe vaas tot een volledige ingerichte slaapkamer, woonkamer of maat gemaakt advies. In Winkelstad Veenendaal vind je het allemaal.

Prachtige prijzen
Tijdens de woonweek maak je bovendien kans op prachtige prijzen. Hoe werkt het? Maak de woonroute, ontvang een gratis kanskaart bij je bezoek. Vul de unieke code die op de kanskaart vermeld staat in op de website van Winkelstad Veenendaal en win! Wat dacht je van een interieurcheque t.w.v. 1.250 euro van Van Woerden Wonen? Of een op maat gemaakt kleuradvies van je woon- of slaapkamer t.w.v. 750 euro bij Ontwerpstudio Brouwersgracht? Een prachtige ‘teddy fauteuil’ t.w.v. 599,- of een van de vele andere prachtige prijzen, speciaal voor jouw thuis.

Wil je weten welke winkels er deelnemen, welke prijzen er vergeven worden en de actievoorwaarden? Ga dan naar www.winkelstadveenendaal.nl/woonweek voor alle informatie.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Kickstart; Graffiti kunst maken! - Vlow0318

Graffiti kunst maken In deze workshop leer je de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti…
 
Meer info

FabLab workshop: Bloemen voor mama

Dit keer gaan we in het FabLab iets moois maken voor alle mama's. Wát we precies gaan maken, dat is nog een…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Moederdag bloemetje

Kom je zondag 12 mei ook gezellig knutselen bij de ‘DIY (Do It Yourself) Knutseltafel’? Op de knutseltafel…