Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Ontbijten, lunchen & borrelen bij TORV

Al vanaf acht uur ’s ochtends ben je van harte welkom bij TORV op de brouwergracht 69 in Veenendaal. Eigenaren Astrid en Remko zijn al vroeg uit de veren om met dagverse producten een heerlijk ontbijt voor je klaar te maken. Maar ook voor een smaakvolle lunch of borrel met een biertje en bitterballen of borrelplank met een heerlijk wijntje kun je bij TORV prima terecht. TORV is namelijk m.u.v. maandag, dagelijks geopend tot 19.00 uur.

Unieke en vegetarische gerechten
Een salade, broodje of croque. De keuze is er reuze. Wat dacht je van een vegetarische avocadoburger of een croque rendang? Even geen zin in bitterballen of een rundvleeskroket? Ga dan voor de vegetarische tegenhanger: heerlijke bietenballen of een bospaddenstoelenkroket. Op de menukaart staan vlees, vis en vegetarische gerechten, geserveerd met vers biologisch brood.

Over TORV
De afgelopen maanden hebben Astrid en Remko hard geklust aan het pand aan de Brouwersgracht ‘’We hebben het klussen grotendeels zelf gedaan, met een beetje hulp van een interieurdesigner’’ Aldus Astrid. Het ondernemersduo wordt bijgestaan door Française Charlotte. ‘’Zij is verantwoordelijk voor de patisserie en maakt de heerlijkste chocolade eclaires en appeltaarten in onze keuken’’ verteld Remko lachend. ‘’Als naam voor de horecazaak zochten we een korte, krachtige en unieke naam’’. Astrid vervolgd: ‘’Het leek ons bovendien leuk te refereren naar de turfhistorie van Veenendaal. TORV is Zweeds voor veen of turf’’.

Bekijk de eetgelegenheid hier


Meer weten? Kom langs in de eetgelegenheid of kijk op www.torv.nl.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Vlow On The Beach

Vlow on the Beach vindt plaats op donderdag 18 augustus van 16:00 tot 23:00 uur op het marktplein in…
 
Meer info

Voute party met Q-music

Op vrijdag 19 augustus 2022 is er weer de Voute party met Q-music! Zet hem in je agenda en tag je Voute party…
 
Meer info

Zaterdagmarkt

Elke zaterdag is er vanaf 08.30 tot 17.00 markt in Veenendaal. Kom eens gezellig langs en sla je wekelijkse…