Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Ontbijten, lunchen & borrelen bij TORV

Al vanaf acht uur ’s ochtends ben je van harte welkom bij TORV op de brouwergracht 69 in Veenendaal. Eigenaren Astrid en Remko zijn al vroeg uit de veren om met dagverse producten een heerlijk ontbijt voor je klaar te maken. Maar ook voor een smaakvolle lunch of borrel met een biertje en bitterballen of borrelplank met een heerlijk wijntje kun je bij TORV prima terecht. TORV is namelijk m.u.v. maandag, dagelijks geopend tot 19.00 uur.

Unieke en vegetarische gerechten
Een salade, broodje of croque. De keuze is er reuze. Wat dacht je van een vegetarische avocadoburger of een croque rendang? Even geen zin in bitterballen of een rundvleeskroket? Ga dan voor de vegetarische tegenhanger: heerlijke bietenballen of een bospaddenstoelenkroket. Op de menukaart staan vlees, vis en vegetarische gerechten, geserveerd met vers biologisch brood.

Over TORV
De afgelopen maanden hebben Astrid en Remko hard geklust aan het pand aan de Brouwersgracht ‘’We hebben het klussen grotendeels zelf gedaan, met een beetje hulp van een interieurdesigner’’ Aldus Astrid. Het ondernemersduo wordt bijgestaan door Française Charlotte. ‘’Zij is verantwoordelijk voor de patisserie en maakt de heerlijkste chocolade eclaires en appeltaarten in onze keuken’’ verteld Remko lachend. ‘’Als naam voor de horecazaak zochten we een korte, krachtige en unieke naam’’. Astrid vervolgd: ‘’Het leek ons bovendien leuk te refereren naar de turfhistorie van Veenendaal. TORV is Zweeds voor veen of turf’’.

Bekijk de eetgelegenheid hier


Meer weten? Kom langs in de eetgelegenheid of kijk op www.torv.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…