Overslaan en naar de inhoud gaan
 

ONLY & SONS voor de modieuze en prijsbewuste man

Modebewuste mannen van Veenendaal hebben er een nieuwe hotspot bij. Zij kunnen hun hart ophalen bij ONLY & SONS in het overdekte winkelcentrum Passage Corridor. De nieuwe kledingzaak, gelegen naast de eveneens recent geopende ONLY, is met 320 m2 een paradijs voor de modieuze en prijsbewuste man.

Stijlvolle en kwalitatieve kleding voor een betaalbare prijs
ONLY & SONS richt zich op jonge, ambitieuze mannen die op zoek zijn naar stijlvolle en kwalitatieve kleding voor een betaalbare prijs. Denim vormt de kern, maar de collectie omvat ook pantalons, t-shirts en meer. "We hebben altijd wel een gave actie zoals nu: de tweede jeans voor de halve prijs en twee shorts voor zestig euro," aldus storemanager Suzanne.

De nieuwste trends
De winkel speelt voortdurend in op de nieuwste trends. "We ontwerpen constant nieuwe stijlen om stijlvolle mannen van kleding te voorzien," vertelt Suzanne. Of je nu skinny jeans, een oversized t-shirt of een nieuw overshirt zoekt, bij ONLY & SONS vind je het gegarandeerd.

Bekijk de winkel hier

Meer weten? Kom langs in de store of kijk op www.onlyandsons.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Zomer-Lees-Challenge

Duik met lekker veel boeken de zomer in en beleef een zomervakantie vol avonturen! Hoe werkt de challenge?…
 
Meer info

Optredens door Vlow

Sit back, relax en geniet van muzikale optredens van lokale artiesten en jong talent in De Cultuurfabriek!…
 
Meer info

Concert: Nederpop All Stars & Loïs Lane

Herbeleef de onvergetelijke klanken van Nederpop 2000, live uitgevoerd door de Nederpop All Stars samen met…