Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Ondernemen in Veenendaal? Dat kan!

Op 4 april 2019 gaat de tweede editie van de Ondernemersschool Veenendaal van start. Dit is een samenwerking van gemeente Veenendaal en Qredits. Vorig jaar heeft een eerste lichting jonge ondernemers met goed gevolg de cursus afgelegd. Sommigen hebben zich nu toegelegd op fulltime ondernemerschap. Wil jij dit ook? Geef je dan nu op. Voor de basisopleiding ondernemerschap is er plek voor 20 startende ondernemers.

De cursus
De cursus bestaat uit tien donderdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur. De eerste cursusavond is op 4 april. Tijdens de cursus word je klaargestoomd om de eerste stappen naar het ondernemerschap te zetten. Naast het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, schrijf je in tien weken tijd een eigen ondernemingsplan. De cursus wordt verzorgd door Qredits met behulp van enkele gastdocenten. Verder wordt gebruik gemaakt van E-learning en een ondersteunend lesboek. De cursusavonden vinden plaats op het gemeentehuis in Veenendaal.

Inschrijven
Ben jij een startende, jonge ondernemer uit Veenendaal? Schrijf je hier in. Door een bijdrage van de gemeente kost deelname slechts €75,- (excl. BTW). Gebruik de code ONDSCH-18K6-T2L5 voor de korting. Aanmelden kan tot en met 31 maart. Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. Wanneer er nog plekken vrij zijn, kunnen ook starters uit Rhenen en Renswoude meedoen.

Foto: Jonge ondernemers behaalden vorig jaar hun welverdiende certificaat.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.