Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Onafhankelijk telecomadvies bij Welcom bij Van Wolfswinkel

Veenendaal – Enkele dagen voor de jaarwisseling opende Welcom bij Van Wolfswinkel, na Opheusden en Elst, haar derde filiaal in Veenendaal. Ze hebben intrek genomen in het voormalig Belcompany pand in de Corridor 53. Een nieuwe mobiel of vast abonnement, een sim-only of een internetpakket voor thuis? Bij Welcom bij Van Wolfswinkel kun je terecht voor de best passende oplossing op het gebied van telecommunicatie. Welcom onderscheidt zich door het brede assortiment in zowel toestellen als abonnementen. Doordat zij niet verbonden zijn aan één provider word je een onafhankelijk advies geboden dat perfect aansluit op je wensen.

Vestiging Veenendaal
In de overzichtelijke winkel in Veenendaal vindt je naast mobiele telefoons ook huistelefoons en veel telefoonaccessoires waaronder hoesjes van de merken Senza, iDeal of Sweden, Richmond & Finch en Belkin. Maar dat is niet alles vervolgd vestigingsmanager Sjan Landwaart. ‘’We verkopen ook diverse accessoires voor de computer zoals muizen, toetsenborden en diverse kabels en gave speakers en koptelefoons van JBL’’. Veenendaal is de 19e vestiging voor telecomaanbieder Welcom.

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op Welcombijvanwolfswinkel.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…