Okay Fashion & Jeans opent winkel in De Scheepjeshof

Datum: 
26-03-2019

Veenendaal – Winkelcentrum De Scheepjeshof is een kledingwinkel voor mannen en vrouwen rijker! Okay Fashion & Jeans opent 28 maart haar winkel in de Scheepjeshof 24 (naast Op = Op Voordeelshop). Inmiddels heeft Okay Fashion & Jeans 28 winkels door heel Nederland. Iedere winkel heeft zijn eigen identiteit. De winkels van Okay Fashion & Jeans worden wekelijks aangevuld volgens de laatste modetrends. De collectie bestaat onder andere uit de bekende merken zoals ONLY, VERO MODA, JDY, Tom Tailor, Jack & Jones, Only & Sons, Twinlife, Cars en Petrol.

De winkels hebben een krachtige uitnodigende uitstraling, waardoor je als klant wordt meegenomen in een wereld van de mode en trends binnen Okay Fashion & Jeans. ‘’Wij vertalen de laatste mode naar het beeld op straat voor de stoere, modebewuste man en vrouw. Okay staat voor persoonlijke aandacht & service: Een bezoek aan één van onze winkels moet daarom altijd een feestje zijn!’’ Aldus Nicole ten Cate, marketing coördinator bij Okay Fashion & Jeans.

Openingsactie
Donderdag 28 maart staat de feestelijke opening op de planning. Het enthousiaste team staat dan voor je klaar! En dit vieren ze met een te gekke openingsactie: 10 dagen lang 20% korting op de hele collectie!

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.okay.nl.