Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Okay Fashion & Jeans opent winkel in De Scheepjeshof

Veenendaal – Winkelcentrum De Scheepjeshof is een kledingwinkel voor mannen en vrouwen rijker! Okay Fashion & Jeans opent 28 maart haar winkel in de Scheepjeshof 24 (naast Op = Op Voordeelshop). Inmiddels heeft Okay Fashion & Jeans 28 winkels door heel Nederland. Iedere winkel heeft zijn eigen identiteit. De winkels van Okay Fashion & Jeans worden wekelijks aangevuld volgens de laatste modetrends. De collectie bestaat onder andere uit de bekende merken zoals ONLY, VERO MODA, JDY, Tom Tailor, Jack & Jones, Only & Sons, Twinlife, Cars en Petrol.

De winkels hebben een krachtige uitnodigende uitstraling, waardoor je als klant wordt meegenomen in een wereld van de mode en trends binnen Okay Fashion & Jeans. ‘’Wij vertalen de laatste mode naar het beeld op straat voor de stoere, modebewuste man en vrouw. Okay staat voor persoonlijke aandacht & service: Een bezoek aan één van onze winkels moet daarom altijd een feestje zijn!’’ Aldus Nicole ten Cate, marketing coördinator bij Okay Fashion & Jeans.

Openingsactie
Donderdag 28 maart staat de feestelijke opening op de planning. Het enthousiaste team staat dan voor je klaar! En dit vieren ze met een te gekke openingsactie: 10 dagen lang 20% korting op de hele collectie!

Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.okay.nl.

 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…