Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Norah betrekt nieuwe en grotere locatie

Norah Fashion is verhuisd! Vanaf woensdag 12 mei opent Norah Fashion haar deuren op een nieuw adres in winkelcentrum Passage Corridor. Het Norah team is de afgelopen tijd hard aan het werk geweest om de nieuwe winkel aan de Corridor 9 de volledige Norah uitstraling te geven.

Met het nieuwe Norah filiaal, zorgt het Nederlands damesmodemerk ervoor dat de collecties nog beter tot zijn recht komen. Met wekelijks nieuwe collecties blijft Norah altijd vernieuwen en verrassen. De collecties worden gebaseerd op de laatste trends en zijn aantrekkelijk geprijsd. Zo kun jij er altijd leuk uitzien zonder er teveel voor te betalen!

Bekijk hier de winkel


De nieuwe winkel aan Corridor 9 is circa 350 m2, waarmee Norah bijna drie keer zo groot is als de vorige locatie in het winkelcentrum. De nieuwe locatie is ingericht met blank hout en stoere steigerbuizen. Kom je snel een kijkje nemen?

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.