Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwe Kids Corner in Passage Corridor

Veenendaal – Het is zomer! En dat betekent dat de zomervakantie niet lang meer op zich zal laten wachten… In Passage Corridor kunnen bezoekers nu op een hele bijzondere manier de zomervakantie vieren. In het winkelcentrum wordt namelijk op de eerste middag van de zomervakantie, zaterdag 20 juli, een Kids Corner geopend!

Deze Kids Corner wordt ingericht met verschillende speelmogelijkheden, waaronder springkussens, een ballenbak en speelplekken. Een goede manier om het ontspannen vakantiegevoel vast te kunnen houden tijdens een dagje winkelen. De kinderen kunnen ongelimiteerd spelen, voor een entree van €1,-. Gedurende de gehele vakantie, van vrijdag 20 juli t/m zondag 1 september, is de Kids Corner geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag. De Kids Corner is te vinden in Corridor 59, naast La Place.

Van vrijdag 20 juli t/m zondag 1 september Woensdag: 12.00 – 17.00 uur Vrijdag: 12.00 – 17.00 uur Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…