Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwe kapperszaak aan de Brouwersgracht geopend

Eind 2019 opende aan de Brouwersgracht 305 herenkapperszaak ‘’Gents Style’’. Bij Gents Style kunnen alle mannen en jongens terecht voor een nieuwe strakke coupe of gestileerde baard. Alle behandelingen zijn inclusief het uitscheren van de contouren en de nek, bijknippen van de wenkbrauwen en verwijderen van neus- en oorharen.

Eigenaar Hüseyin Say hoopt met zijn kapperszaak een steentje bij te kunnen dragen aan het verbinden van mensen met diverse achtergronden. Hüseyin is 12 jaar geleden vanuit Turkije naar Veenendaal gekomen en voelt zich daardoor ook écht Veens! ‘’Ik weet niet anders’’ aldus Hüseyin. ‘’Ik hoop dat mijn kapperszaak een plek zal zijn waar alle mensen zich welkom en thuis voelen.''

De zaak is dagelijks geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag zelfs tot 20.00 uur en op zaterdag sluit Gents Style een uurtje eerder, om 17.00 uur. Voor een knip- of scheerbeurt kun je gewoon binnenlopen wanneer het jou het best uitkomt.

Meer informatie? Kijk dan op www.gentsstyle.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…