Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwe invulling voor het voormalig La Place-pand

ARC Real Estate Partners: eigenaar van winkelcentrum Passage Corridor in het centrum van Veenendaal en ondernemer Janné Manten hebben een nieuwe huurovereenkomst getekend voor Lunch- en espressobar De Duck, de opvolger van Caffè Duck die nu nog in de Passage is gevestigd. Met de verhuizing naar de voormalige La Place, wordt het restaurant met ca. 400 m2 uitgebreid.

Mariska Manten, die gezamenlijk met vader Janné Manten de horecagelegenheid runt geeft aan dat de uitbreiding precies op tijd komt: “De locatie waar wij nu nog zitten zijn wij inmiddels ontgroeid. Vooral op de vrijdag en zaterdag hebben we te weinig ruimte om alle gasten plaats te bieden. En met deze verhuizing gaan wij een nieuwe uitdaging aan en jagen we onze dromen na!”

Arie den Hartog van ARC Real Estate Partners (eigenaar winkelcentrum Passage Corridor) is blij met de stap: “Het getuigt van lef en ondernemerschap om ook in onrustige tijden kansen te zien en aan te pakken. Als eigenaar denken wij actief mee en stimuleren wij local heroes zoals Janné graag. Zo werken we gezamenlijk aan een bruisend winkelcentrum.”

Uitbreiding en vernieuwing
Naast de nieuwe naam wordt op de nieuwe locatie ook een groter keuken gerealiseerd. Dit biedt mogelijkheden voor een vernieuwde en uitgebreide menukaart, met bijvoorbeeld gebak dat ook kan worden besteld en afgehaald! “Zo genieten onze bezoekers thuis nog lekker na van een lekker stukje verse taart”, aldus Mariska. Naast een uitbreiding op de menukaart, wordt er ook al creatief nagedacht over de indeling van Lunch en espressobar De Duck. Er wordt bijvoorbeeld ook rekening gehouden met een vergaderruimte voor gasten. Lunch en espressobar De Duck opent begint januari 2021 haar deuren in Corridor 60. Tot die tijd is Caffè Duck nog te vinden op de huidige locatie (Passage 42), afhankelijk van de maatregelen is het wellicht in de komende periode mogelijk om een kopje koffie of baguette af te halen.

Transformatie winkelcentrum met ‘versplein’
Deze verhuur past geheel in de plannen van ARC voor de vernieuwing van Passage Corridor. Door de verplaatsing van Caffé Duck, wordt de huidge unit vrijgespeeld voor de verbouwing tot “versplein”. Eind vorig jaar werden al nieuwe huurovereenkomsten gesloten voor een Albert Heijn supermarkt en een Gall & Gall slijterij. Eerder dit jaar werd gestart met de verbouwingswerkzaamheden in het winkelcentrum. Caffè Duck is één van de ondernemers die in het kader van de vernieuwingen zal verplaatsen. Eigenaresse is inmiddels druk in gesprek met diverse potentiele huurders.

Foto: Mariska Manten, Magda Manten, Janné Manten