Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwe haarsalon 'House of MAU' aan de Brouwersgracht

Een nieuwe haarsalon, genaamd 'House of MAU', heeft haar deuren geopend aan de Brouwersgracht 60 in Veenendaal. De drijvende kracht achter deze salon is Mauri van de Steeg (25), een gedreven haarstyliste met een opmerkelijke ervaring in de kappersbranche, ondanks haar jonge leeftijd.

Mauri's reis begon op haar zestiende, toen ze haar roeping vond in de kapperswereld. "Ik deed een opleiding tot haarstyliste en liep destijds stage bij een salon in Leusden. Daar groeide ik uit van junior stylist naar allround haarstylist, trainer, floormanager en tot slot leidinggevende," vertelt Mauri enthousiast. Hierna begon Mauri al snel met haar eigen zaak, waaronder een salon in Utrecht in winkelcentrum Hoog Catharijne. Nu keert zij weer terug naar haar roots in Veenendaal waar ze graag haar passie voortzet en écht de tijd en aandacht kan besteden aan haar vak, passie en de klanten.

House of Mau
Bij 'House of MAU' draait alles om de klant en zijn of haar unieke stijl. Of het nu gaat om een knipbeurt voor zowel mannen of vrouwen of een complete make-over, Mauri en haar team, bestaande uit Anne-Fleur en Femke, staan ​​klaar om elke haarwens te vervullen. In de salon maken de stylisten gebruik van hoogwaardige merken zoals Olaplex, Kérastase, L’Oréal en Gladjakkers, waardoor je verzekerd bent van een professionele behandeling en prachtig resultaat.

Bekijk de salon hier

Meer informatie? Kom met of zonder afspraak langs in de zaak of kijk op www.houseofmau.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Knutselworkshop: Vogelhanger maken

Creatieve duizendpoot Liza Veenendaal startte in 2013 haar blog Confetti Lab, een plek vol D.I.Y.…
 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…