Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwe groentewinkel De Goudreinet nu 3e grootste van Nederland

Groentewinkel ‘De Goudreinet’ aan de ingang van De Scheepjeshof is verhuisd. Maar niet getreurd, ver omlopen hoeft niet! Ze zijn namelijk nog een 50 meter verderop verhuisd. Ze zitten nu in het pand naast Dierenspeciaalzaak Discus Van de Weerd, aan de Hoofdstraat 108.

De groentewinkel is een stuk completer geworden en biedt een groot aanbod in verse maaltijden, sappen en salades. En met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van bijna 400 m2 aan versbeleving, is De Goudreinet nu de op twee na grootste groentewinkel van Nederland. De hernieuwde Goudreinet is completer dan ooit! Je vind alles terug van o.a. salades, noten, zuivel, kaas tot groente en fruit.

''We hebben iedere dag verse maaltijden voor diegenen die geen zin hebben om te koken, of daar te druk voor zijn. Met o.a. verse stamppotten en maaltijden met naar keuze een worst of balletje gehakt, met of zonder jus'' aldus Jordy Gerritsen, vestigingsmanager bij De Goudreinet Veenendaal. De ruim opgezette winkel kent eveneens ruime openingstijden. Doordeweeks is de winkel geopend tot 18.30 uur, ideaal om snel na het werk een verse maaltijd te halen. Zaterdags blijven ze tot 17.30 uur open zodat je ook na het winkelen nog de tijd hebt om inkopen te doen voor het weekend.

Meer informatie? Kijk dan op www.degoudreinet.nl of kom langs in de winkel.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…