Nieuwe groentewinkel De Goudreinet nu 3e grootste van Nederland

Datum: 
21-01-2020

Groentewinkel ‘De Goudreinet’ aan de ingang van De Scheepjeshof is verhuisd. Maar niet getreurd, ver omlopen hoeft niet! Ze zijn namelijk nog een 50 meter verderop verhuisd. Ze zitten nu in het pand naast Dierenspeciaalzaak Discus Van de Weerd, aan de Hoofdstraat 108.

De groentewinkel is een stuk completer geworden en biedt een groot aanbod in verse maaltijden, sappen en salades. En met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van bijna 400 m2 aan versbeleving, is De Goudreinet nu de op twee na grootste groentewinkel van Nederland. De hernieuwde Goudreinet is completer dan ooit! Je vind alles terug van o.a. salades, noten, zuivel, kaas tot groente en fruit.

''We hebben iedere dag verse maaltijden voor diegenen die geen zin hebben om te koken, of daar te druk voor zijn. Met o.a. verse stamppotten en maaltijden met naar keuze een worst of balletje gehakt, met of zonder jus'' aldus Jordy Gerritsen, vestigingsmanager bij De Goudreinet Veenendaal. De ruim opgezette winkel kent eveneens ruime openingstijden. Doordeweeks is de winkel geopend tot 18.30 uur, ideaal om snel na het werk een verse maaltijd te halen. Zaterdags blijven ze tot 17.30 uur open zodat je ook na het winkelen nog de tijd hebt om inkopen te doen voor het weekend.

Meer informatie? Kijk dan op www.degoudreinet.nl of kom langs in de winkel.