Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuwe Apple specialist in Veenendaal

Aan de Brouwersgracht in Veenendaal heeft de Apple-specialist Argonex zich gevestigd. Je kunt bij Argonex terecht voor advies, verkoop en reparatie van zowat alle Apple producten. Eigenaar en oprichter Marco Briene heeft ruim 15 jaar ervaring met Apple producten en de reparatie ervan.

Marco heeft destijds bij een reseller in de Hoofdstraat ervaring opgedaan als verkoper en later als hoofd technische dienst. Deze reseller werd in 2011 door Apple uitgeroepen als het beste reparatiepunt van Nederland. Hierna is Marco voor zichzelf begonnen, eerst in een klein kantoor en vanaf halverwege dit jaar in zijn eigen, volwaardige Apple-winkel aan de Brouwersgracht 79 in Veenendaal. ‘’Ik verkoop en repareer alles-Apple!’’ verteld Marco lachend. ‘’Je kunt naast MacBooks, iMacs, iPads en iPhones ook bij me terecht voor hoesjes, opladers, adapters en usb-c kabels’’.

Reparaties & service
Argonex is een zogenoemd ‘’Independent Repair Provider’’. De reparatiestatus en -geschiedenis is daarbij in te zien door andere gecertificeerde bedrijven en door Apple zelf. Om deze status te behouden en daarmee verschillende reparaties buiten de garantie te kunnen uitvoeren wordt Argonex jaarlijks gecertificeerd. De meest voorkomende reparaties die Marco uitvoert zijn beeldschermen en batterijen vervangen maar ook op software gebied zoals advies over veiligheidsissues kan Marco helpen. ‘’Een nieuwe batterij vervangen gebeurt bij mij met echt authentieke Apple producten en binnen 15 minuten. Je kunt er dus gerust op wachten. De koffie staat klaar’’.

Bekijk de winkel hier


Meer informatie? Kom langs in de winkel of kijk op www.argonex.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.
 
Meer info

Oranjebraderie

Kom ook kijken bij de vele kraampjes aan de Duivenweide op Koningsdag. Vanaf 10 uur zijn er leuke dingen te…
 
Meer info

Springkussens en stormbanen

Vanaf 11 uur op Koningsdag kunnen kinderen zich even uitleven op de springkussens en stormbanen in de…