Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuw sfeervol onderkomen voor Carien Home & Kado

Zo’n vijf jaar geleden is Carina Schot gestart met haar winkel in cadeauartikelen en woonaccessoires in Winkelcentrum De Scheepjeshof. Sinds halverwege dit jaar heeft Carina met haar winkel een nieuw passend onderkomen aan de Hoogstraat 7 gevonden. ‘’De karakteristieke en nostalgische uitstraling van het pand past bij uitstek goed bij het assortiment van mijn winkel, het klopt nu dus helemaal!’’ aldus Carina Schot. In de afgelopen periode heeft Carina veel klanten kunnen voorzien van eigentijdse en unieke woondecoratie, geurkaarsen, diffusers of andere originele (kraam)cadeaus.

Assortiment
Door de vraag van klanten heeft Carina het assortiment van de zaak steeds aangepast en verder gefinetuned. Hierdoor is Carien Home & Kado uitgegroeid tot dé aanbieder van Woodwick, Yankee Candle, Bridgewater, Durance en Maison Berger van de regio. Hierbij onderscheiden de laatste 2 merken zich qua geurbeleving in het bijzonder, door exclusief gebruik te maken van de parfums uit de wereldberoemde parfumhuizen van de Franse stad Grasse. Vanaf eind oktober kun je bij Carien Home & Kado ook terecht voor al je kerstdecoratie. De volledige winkel zal omgetoverd worden tot winter-wonderland met unieke producten van het merk Christmas Inspirations. Carien Home & Kado is, m.u.v. zondag en maandag, dagelijks geopend.

Bekijk de winkel hier

Kijk voor meer informatie en een greep uit het assortiment op www.carienhomekado.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…