Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuw! Banketbakkerij Mekking geopend in Veenendaal

Afgelopen weekend is aan een gevel aan de Kerkewijk een hofleveranciersschild verrezen. Banketbakkerij Mekking heeft hier namelijk de vestiging van Toms Banket overgenomen. ‘’Aan het hoofd van het inmiddels 120 jarige familiebedrijf staan vierde generatie Mekking: broer en zus Joost en Marjet Mekking’’. Vertelt Christiaan Huibers, voormalig eigenaar van Toms Banket en nu verantwoordelijk voor de vestiging van Mekking in Veenendaal. ‘’Mekking en ik hebben na een jarenlange samenwerking besloten verder te gaan onder Banketbakkerij Mekking. Hiermee wordt het assortiment alleen maar breder!’’. De banketbakkerij uit Bennekom is een landelijk erkende banketbakkerij met vanaf 5 november een tweede vestiging aan de Kerkewijk 25 in Veenendaal.

Gebak, chocolade & koek!
Het assortiment zoals de bekende rechthoekige gebakjes van Toms worden vanaf heden vergezeld door een breed scala aan taarten, luxegebak en heerlijke koeken en zelfs een klein aanbod hartig assortiment. Het vertrouwde gezicht, Christiaan Huibers en zijn medewerkers zullen binnen Mekking Veenendaal de service bieden zoals vanouds. De hele maand, tot en met 5 december heeft Mekking een openingsmaand met heerlijke kortingsacties.

Bekijk de winkel hier

Meer informatie? Kijk op
www.banketbakkerijmekking.nl of kom langs in de winkel.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…