Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Nieuw adres voor bouw- en verbouwplannen, interieur en styling

De Brouwersgracht is een creatieve plaats rijker! Vanaf heden kun je voor al je bouw- en verbouwplannen, interieur ontwerp & styling en tuinontwerp terecht bij Ontwerpstudio Brouwersgracht. Afgelopen vrijdag 5 november 2021 proosten de medewerkers van Ontwerpstudio Brouwersgracht op de afronding van de afbouw van het kantoor aan de Brouwersgracht. ‘’Nu weten we nog beter hoe we onze klanten kunnen bijstaan nadat we zelf de andere kant hebben ervaren’’ aldus Peter van Peter Bergboer BMA ontwerp. Peter werkt ruim 18 jaar als zelfstandige waarbij hij zijn opdrachtgevers voorziet van nieuwbouw of verbouw ontwerpen, management en advies. Samen met zijn compagnon Koen van Weert staan zij garant voor al meer dan 500 ontwerpen.

Naast de vestiging in Scherpenzeel was het Peter zijn droom ooit een eigen kantoor af te bouwen, dat is met de realisatie van het kantoor aan de brouwersgracht 77 realiteit geworden. ‘’Door de coronacrisis kwamen de twee units te koop en na de bezichtiging viel ik gelijk voor de warme rode steen van de pui, de vide is verlengt om boven een extra kantoor voor Tink Interieur & Styling te voorzien, en een presentatie ruimte voor onze klanten’’. Alle ruimtes, vervolgt Peter trots, zelfs het toilet, zijn verschillend gestyled om de klanten inspiratie te bieden.

De inrichting en styling heeft Peter samen met Katinka gecreëerd, zij is begin het jaar in dit avontuur gestapt nadat zij een lange carrière als marketingmanager achter de rug heeft. Na vele marketing jaren begon het creatieve weer te kriebelen, zo verteld Katinka, “oorspronkelijk ben ik opgeleid voor Mode & Kleding dus het ontwerpen zit er wel in, om dit nu, na een omscholing tot interieurontwerper te ontplooien geeft mij een enorme positieve boost. Ik heb al een aantal projecten mogen ontwerpen en adviseren en als deze dan verrast en enthousiast reageren, daar doe je het voor!”

Daarnaast is het team ook uitgebreid met Dorine Epping, zij is werkzaam als buitenruimte ontwerpster naast haar ontwerpen voor diverse gemeentes, schoolpleinen etc. voor openbare ruimtes, ontwerpt zij ook graag echt groene tuinen. Van vergroening in de stad naar echt groene tuinen, dat is Dorine op het lijf geschreven.

Heb je (ver)bouwplannen, een appartement of woonhuis dat je echt persoonlijk ingericht wilt hebben of een wens voor een mooie natuurlijke tuin waar je elk seizoen in geniet, kom dan vooral langs bij Ontwerstudio Brouwersgracht. De kop koffie en een eerste gesprek is altijd vrijblijvend.

Kijk voor meer informatie op www.peterbergboer-bouwontwerp.nl.