Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Muzikaal improviseren bij Jamsessie Veenendaal in Downtown

Op vrijdag 8 september 2023 staat er weer een muzikaal hoogtepunt op de agenda in Veenendaal: De jamsessies in Downtown gaan namelijk weer van start! Muziekliefhebbers, beginnende muzikanten en ervaren jammers uit Veenendaal en omstreken zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond vol muzikale creativiteit.

De Jamsessie, georganiseerd in samenwerking met Vlow0318, belooft weer een avond vol muzikale ontdekkingen te worden. De locatie, Downtown Veenendaal, zal net als het afgelopen seizoen het toneel zijn van dit muzikale festijn. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Voor degenen die willen genieten van een hapje en een drankje, is er volop gelegenheid om te ontspannen terwijl ze genieten van live muziek.

De Jamsessie is een uitgelezen kans voor muzikanten om hun passie te delen en samen te spelen met gelijkgestemden. Of je nu een gitaarvirtuoos, een getalenteerde pianist, een bevlogen drummer of een opkomende bassist bent, deze avond biedt de ruimte om je muzikale vaardigheden tentoon te spreiden en verder te ontwikkelen.

De avond begint met een speciale inloop van 19.00 uur tot 20.00 uur, waarbij tips en trucs worden gedeeld met minder ervaren jammers en leerlingen van de Veense muziekscholen. Hier krijgen beginners de kans om hun muzikale horizon te verbreden en waardevolle adviezen te ontvangen van ervaren muzikanten.

Voor deelnemers zijn een drumstel, gitaarversterker, basversterker en piano beschikbaar, zodat ze zich volledig kunnen laten gaan op hun instrument naar keuze. De Jamsessie is toegankelijk voor alle leeftijden en muzikale achtergronden. Entree en deelname zijn gratis, waardoor dit evenement voor iedereen toegankelijk is.

Na de zomerbreak is dit de eerste Jamsessie van het seizoen en belooft het een avond te worden die barst van energie en creativiteit. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een onvergetelijke avond vol muziek en plezier. We kijken ernaar uit om je op vrijdag 8 september vanaf 19.00 uur te verwelkomen in Downtown Veenendaal.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…
 
Meer info

Voorstelling: Jip de Handpop en lammetje Bengel

Jippie! Jip de Handpop komt naar de Bibliotheek! Jip de Handpop vertelt de kinderen over lammetje Bengel.…