Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Meld je aan voor de digitale Startersdag

Er komt heel wat kijken bij het starten van een onderneming en er gaat veel op je af komen. Om je op weg te helpen organiseert de gemeente Veenendaal jaarlijks de Startersdag. In verband met de huidige situatie is het helaas niet mogelijk elkaar fysiek te ontmoeten, daarom zal de Startersdag dit jaar digitaal plaatsvinden. Zo maak je toch een vliegende start met je onderneming!

Inhoud webinar
Tijdens de webinar vertellen wij je meer over wat je allemaal tegenkomt bij het starten van een onderneming en waar je op moet letten. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld een financieringsbehoefte hebt, kom je daar als starter voor in aanmerking? We leggen je uit hoe de bank naar een financieringsaanvraag kijkt en welke invloed de coronacrisis hierop heeft.

En als je eenmaal begonnen bent zijn er nog meer zaken waar je over na moet denken: welke rechtsvorm kies je? Wat zijn de fiscale voordelen voor een ZZP ondernemer? Hoeveel belasting moet je als ondernemer gaan betalen? Welke verzekeringen kies je en hoe zorg je ervoor dat je later een pensioen opgebouwd hebt? En hoe organiseer je eigenlijk een goede boekhouding? Zoals je leest zijn er veel zaken waar je over na moet denken, maar wees gerust tijdens deze webinar krijg je antwoorden op al deze vragen. We sluiten de presentatie af met een aantal onmisbare tips & tricks. Na de presentatie is er nog ruimte om vragen te stellen.

Na het volgen van deze webinar heb je genoeg handvatten voor het starten van een succesvolle onderneming. Dus meld je nu gratis aan via www.startersdagveenendaal.nl/aanmelden/.

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…