Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Meer dan knippen alleen bij kapperszaak ‘Cut and More’

Veenendaal – Wie denkt aan een kapperszaak denkt vaak aan knippen, verven en stijlen maar dat is zeker niet alles waarvoor je bij Cut and More dames- én heren kapsalon aan de Hoogstraat 6 terecht kunt. Wat dacht je van epileren van de wenkbrauwen met touw, waxen van ongewenste haargroei, scheren en stijlen van de baard en diverse gezichtsbehandelingen met stoom! Hun missie? Kwaliteit bieden en net een stukje verder gaan dan een reguliere kapper met uitgebreide service van A tot Z. Voor gewoon een goed gesprek en een bakje koffie ben je bij Cut and More ook altijd welkom.

Eigenaar Mo heeft meer dan 20 jaar ervaring in het kappersgilde en is in Ede ook bekend van zijn zaak Cut and More waar hij zowel vrouwen als mannen er piekfijn laat uitzien. Een afspraak maken is niet nodig, dit mag uiteraard wel.

Openingsactie
Om de opening te vieren gelden er de hele maand februari twee te gekke openingsacties. De heren ontvangen na een knipbeurt een potje wax gratis. De dames worden na een kappersbezoek bij Cut and More gratis geëpileerd. Laat daarvoor bij je bezoek dit bericht zien.

Meer informatie of een afspraak maken? Kom langs in de winkel of bel 0318-308878