Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Maak een digitale stadswandeling met stadsgids Jaap Pilon

Wandel digitaal mee met stadsgids Jaap Pilon. In zijn video’s neemt hij je mee langs de geschiedenis van Veenendaal. De serie is te volgen op YouTube onder de naam ‘Onze Hoofdstraat’.

Begin maart kwam er een einde aan de succesvolle stadswandelingen van stadsgids Jaap Pilon. Tot ver in het najaar stonden er wandelingen gepland, maar door de verspreiding van het coronavirus gaan deze niet door. Dit was geen reden voor Pilon om te stoppen met zijn stadswandelingen. Hij dook de studio in en startte met de productie van een digitale stadswandeling door de Hoofdstraat van Veenendaal. De YouTube serie ‘Onze Hoofdstraat’ is gebaseerd op het in november verschenen boek van Pilon. Alle onderdelen van de geschiedenis van de belangrijkste winkelstraat van Veenendaal komen in zo’n 20 afleveringen aan bod.

Ook een digitale stadswandeling maken? Kijk dan op YouTube.com en zoek op ‘Onze Hoofdstraat’.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.