Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Lunchroom 0318 gaat verder als ‘Bij Tijn’

Veenendaal is een nieuwe en knusse huiskamer rijker. Voormalig Lunchroom 0318 heeft een nieuwe naam, eigenaar én menukaart. Eigenaar Martijn van de Bovenkamp belooft ons naast de vertrouwde kwaliteit zoals we gewend zijn ook een hoop nieuws; te beginnen met de uitstraling en inrichting van de zaak. Deze is volledig gerestyled en daarmee een stuk gezelliger geworden.

Begrip
Voor velen een begrip in Veenendaal: Lunchroom 0318 in het midden van de Hoofdstraat maar de ‘nieuwe’ eigenaar, Martijn van de Bovenkamp is voor velen geen onbekende. Hij heeft namelijk aan het roer gestaan van Lunchroom 0318 in 2007. ‘’De lunchroom heb ik samen met mijn zus opgezet’’ verteld Martijn. ‘’Hierna is mijn zus verder gegaan met de zaak en heb ik allerlei andere functies verricht in de hospitality branche. Zo heb ik jaren voor de Holland-Amerika Lijn gewerkt en voor Disneyland en Dunkin’ Donuts’’.

Menukaart
Op de menukaart bij Bij Tijn is er voor ieder wat wils. Van clubsandwiches tot tosti’s en van Italiaanse bollen tot heerlijke salades en verse taarten. Uiteraard kun je er ook terecht voor een goede kop koffie of een warme chocolademelk met slagroom. Kortom bij Bij Tijn kun je eenvoudig genieten in een eigentijdse ambiance middenin de gezellige Hoofdstraat.

Bekijk de lunchroom hier


Meer informatie? Kom langs in de lunchroom of kijk op www.bijtijn.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Voorleesfeest: Dikkertje Dap

Hoera, een voorleesfeest! We lezen deze keer voor uit het boek ‘Dikkertje Dap’ van Annie M.G. Schmidt. Daarna…
 
Meer info

Workshop fotograferen met je smartphone

De workshop start met een introductie, waarna je direct aan de slag gaat om foto’s te maken. Tijdens deze…
 
Meer info

Pennenhelden: schrijfclub voor kinderen

Bij Pennenhelden schrijf je je eigen verhalen. We gaan geen perfect verhaal maken en je hoeft ook niet…