Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Lunch- en Espressobar ‘De Duck’ opent in voormalig La Place

Begin dit jaar hebben Janné, dochter Mariska en zoon Rolf de deuren van het voormalig La Place-restaurant – na een grondige verbouwing – geopend voor publiek. De nieuwe lunchroom is een aanzienlijke uitbreiding van de vierkante meters  ten opzichte van het vorige pand. Door de grootte van de lunch- en espressobar is het ook mogelijk een prachtig lichte ruimte met uitzicht op het Raadhuisplein af te huren voor feesten en partijen.

Aanpassingen
‘’In verband met de corona-lockdown hebben wij ons de afgelopen maanden steeds moeten aanpassen.’’ vertelt Mariska ‘’Hierna was er gelukkig weer iets meer mogelijk, met een buitenterras voor publiek. Maar nu kunnen de gasten plaatsnemen waar ze willen. Op ons mooie terras, of gezellig binnen in onze lunchbar’’. Het familiebedrijf heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merk je. Vader en dochter werken samen in de grote open keuken en de medewerkers van de lunchroom zijn goed op elkaar afgestemd.

Grotere locatie
De Duck is geen onbekende. Integendeel. ‘’Wij zaten voorheen gevestigd bij de roltrappen in Passage Corridor’’ Aldus Mariska. ‘’Maar ook van daarvoor zijn er mensen die ons kunnen kennen van de horeca in Zwembad De Vallei of daarvoor zelfs van de lunchroom bovenin De Scheepjeshof’’. De Lucnhroom is dagelijks geopend, gelijktijdig met de winkels. ''Op vrijdagavond hebben wij ook diner en zijn wij tot 21.00 uur geopend.'' vertelt Mariska.

Bekijk de lunchroom hier


Meer informatie? Kijk op www.caffeduck.nl of kom langs in de zaak.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…