Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Looproutes voor veilig bezoek aan de binnenstad

We willen ons centrum op een veilige manier toegankelijk houden. En juist in deze tijd in de binnenstad ruimte houden voor onze ondernemers om winkels, terrassen en marktkramen verantwoord open te hebben en houden.

Stickers
Er zijn looproutes in de Hoofdstraat en op de Brouwersgracht (van de Adriaan P. de Kleuverstraat tot de Helling). We adviseren bezoekers van het centrum altijd rechts aan te houden. Stickers op de grond geven de looproute aan. Door gebruik te maken van deze eenrichtingsroute, kruisen de loopstromen elkaar niet meer en is het makkelijker elkaar veilig te passeren op 1,5 meter afstand.

Alleen samen krijgen we het virus onder controle
We moeten dan ook goed met onze ruimte omgaan. Op een centrale plaats zoals het centrum waar mensen samenkomen, kan dit alleen worden nageleefd als we enkele noodzakelijke aanpassingen doen. Dat vraagt aanpassingsvermogen van ons allemaal.

Geef elkaar de ruimte
Wij rekenen op je begrip en bereidheid om ook zelf een steentje bij te dragen het coronavirus tegen te gaan. Dus blijf thuis bij klachten en laat je testen. Vermijd drukte, gun elkaar de ruimte, houd anderhalve meter afstand en draag een mondkapje in publieke binnenruimtes. Wil je je bezoek aan ons centrum plannen? Dat kan. Gebruik daarvoor de speciaal ontwikkelde druktemeter. Hier bekijk je eenvoudig wanneer de drukke momenten en de luwe momenten zijn. Zo kun je zelf de overweging maken ons centrum te bezoeken of dit op een ander moment te doen. Bedankt voor uw medewerking!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…