Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Levensgroot schaak- en Twisterspel in centrum Veenendaal

Sinds vorige week liggen er twee levensgrote gezelschapsspellen in het centrum van Veenendaal. Twister bij de Cultuurfabriek en een schaakspel op de Markt.

Het initatief komt van Gemeente Veenendaal. Zij wil van het centrumwinkelgebied namelijk een nog aantrekkelijkere omgeving maken. Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar de beleving van de openbare ruimte positief is. Zo hoeft het centrum niet alleen een plek te zijn waar je heen gaat om te winkelen.

Na een week kunnen we al zeggen dat er veel gespeeld wordt. De spellen hebben aantrekkingskracht en nodigen uit om deel te nemen. Jong en oud leven zich uit op de Twistermat en ook bij het schaakspel gaat het er fanatiek aan toe.

De spellen blijven de gehele maand augustus op de Markt en het Kees Stipplein liggen. Bij veel animo voor de spellen wordt de termijn verlengd. Er kan iedere dag (behalve tijdens markturen) gespeeld worden gedurende de openingstijden van LEF! en de Cultuurfabriek. 

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Terdege Oranjeconcert

Tijdens een avond vol beleving spelen militairen van de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’…
 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…