Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Levensgroot schaak- en Twisterspel in centrum Veenendaal

Sinds vorige week liggen er twee levensgrote gezelschapsspellen in het centrum van Veenendaal. Twister bij de Cultuurfabriek en een schaakspel op de Markt.

Het initatief komt van Gemeente Veenendaal. Zij wil van het centrumwinkelgebied namelijk een nog aantrekkelijkere omgeving maken. Waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar de beleving van de openbare ruimte positief is. Zo hoeft het centrum niet alleen een plek te zijn waar je heen gaat om te winkelen.

Na een week kunnen we al zeggen dat er veel gespeeld wordt. De spellen hebben aantrekkingskracht en nodigen uit om deel te nemen. Jong en oud leven zich uit op de Twistermat en ook bij het schaakspel gaat het er fanatiek aan toe.

De spellen blijven de gehele maand augustus op de Markt en het Kees Stipplein liggen. Bij veel animo voor de spellen wordt de termijn verlengd. Er kan iedere dag (behalve tijdens markturen) gespeeld worden gedurende de openingstijden van LEF! en de Cultuurfabriek. 

Events

In onze binnenstad is altijd wel wat te beleven. Elke vrijdag is het koopavond. De laatste zondag van de maand is er koopzondag. Weten wat er nog meer gepland staat? Bekijk dan ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…
 
Meer info

Veenendaal Lacht - Diverse comedians

Voor het derde seizoen kun je bij Theater Lampegiet terecht voor een avond buikspieren trainen bij Veenendaal…
 
Meer info

Koopzondag Veenendaal

Wil je weten welke winkels er deze koopzondag exact geopend zijn? Kijk dan op de website van de betreffende…