Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Levensechte 3D-schildering op het Kees Stipplein

We hebben met z’n allen graag een fijne binnenstad, waar je prettig kunt verblijven. Daarom is Gemeente Veenendaal aan de slag gegaan met het verlevendigen van het centrum. Weet je nog dat we vorig jaar een levensgroot schaakbord op de Markt en Twister op het Kees Stipplein hadden? Dat was een groot succes! Daarom gaat de gemeente weer wat leuks doen om de binnenstad nog meer te beleven.

Op het Kees Stipplein, waar kunst, cultuur en muziek samen komen, wordt een tijdelijk kunstwerk gemaakt. Street-painter Rianne te Kaat komt een 3D-schildering maken en jij mag daarvoor ideeën aanleveren. Met alle ideeën maakt de kunstenares een ontwerp dat op het Stipplein geschilderd wordt met (tijdelijke) verf. Een 3D-schildering is iets heel verrassends. Als je later op het schilderij gaat staan, dan lijkt het net alsof je ín de tekening staat. Dus doe mee en vertel ons wat je graag op het schilderij ziet.

Op www.bibliotheekveenendaal.nl/actueel/zomerprogramma kun je je wensen achterlaten. Bij het schilderen mag je komen kijken, natuurlijk met de 1,5 meter voor ieders veiligheid. Wanneer Rianne gaat schilderen, dát weten we nog niet precies. Wel binnenkort, dus houd de pagina van de bieb in de gaten!

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…
 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…
 
Meer info

Roze Donderdag

COC Veenendaal presenteert met trots: Roze Donderdag! Elke 3e donderdag van de maand is het feest bij Bar…