Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Leg je liefdesherinnering vast in Passage Corridor

De meest romantische tijd van het jaar staat weer voor de deur, namelijk Valentijnsdag! In het weekend voorafgaand aan Valentijnsdag vindt in Passage Corridor een romantische activiteit plaats.

Ben jij nog op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau? Dan ben je in Passage Corridor aan het juiste adres! Met ondernemers als Jamin, KEK, Duifhuizen en Roelofsen Bloemen vind je hier zeker een passend cadeau. Daarnaast kun je op zaterdag 12 februari tussen 12.00 en 16.00 uur een liefdevolle foto laten maken door de Valentijnsfotografen! Zij lopen door Passage Corridor rond met een prachtig fotoframe, waarmee ze alle kiekjes opfleuren. De foto krijg jij direct mee als polaroid, zodat je deze herinnering voor altijd bij je kunt dragen. Zien we jou (en je geliefde) ook?

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Oldtimer festival 6E EDITIE

DE 6E EDITIE VAN HET OLDTIMERFESTIVAL WORDT GEHOUDEN OP ZATERDAG 15 JUNI 2024! Met 3000 toeschouwers, 450…