Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kvik Veenendaal viert 2-jarig jubileum

Keuken, badkamer en garderobespecialist Kvik bestaat 2 jaar! Met trots kijkt eigenaar Maikel Brinkman van Kvik Veenendaal terug op de afgelopen jaren. "Sinds onze opening aan de Brouwersgracht hebben we een scala aan schitterende projecten mogen uitleveren, allemaal met ons kenmerkende Deense design," zegt eigenaar Maikel Brinkman enthousiast. "Het is fantastisch om te zien hoe zowel consumenten als zakelijke partners ons hebben gevonden en ons het vertrouwen hebben gegeven."

Maikel vervolgt, "Onze groei de afgelopen jaren is mede mogelijk gemaakt door onze geweldige Kvik-ambassadeurs. Hun steun heeft ons echt geholpen om te groeien. We zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat in ons is gesteld en kijken ernaar uit om nog meer mensen te verwelkomen als onderdeel van de Kvik-familie."

En wie jarig is, trakteert!
Naast de lopende actiecampagnes heeft Kvik Veenendaal een speciale traktatie in petto voor klanten die een keuken ter waarde van €10.000,- aanschaffen. "We geven nu een gratis Pizzaoven van Witt cadeau ter waarde van €799,-," aldus Maikel. "Een smakelijke bonus om ons tweejarig bestaan te vieren!"

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Families op podium bij De Muzen

Samen op het podium staan met je broer, zus, vader, moeder, opa, oma, ... ! Dat is de insteek van de…
 
Meer info

Veenendaal City Run

De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door Winkelstad Veenendaal. De organisatie…
 
Meer info

DiGi Oogcafé Veenendaal bijeenkomst

Tijdens deze middag zal de achtste bijeenkomst van het Digi Oogcafé plaatsvinden, onder leiding van DigiDuo (…