Kunst- en cadeauwinkel Kyldo Art & Design opent in voormalig ABN-AMRO

Datum: 
09-03-2020

Kunst- en cadeauwinkel Kyldo Art & Design opende eerder dit jaar haar zesde vestiging in het voormalig ABM-AMRO pand aan de Markt 20 in Veenendaal. De kunst- en cadeauwinkel is gevestigd in diverse steden in Nederland en Duitsland en heeft een uitgebreide webshop met niet alledaagse kunst en stijlvolle cadeaus, vaak voorzien van een certificaat. Je vindt bij Kyldo een grote variatie en wisselend assortiment woonaccessoires dat uniek is voor de regio. Het assortiment bestaat o.a. uit exclusieve wandkunst, beelden, lampen en klokken.

Handgeslepen of geborstelde wandkunst
De grote collectie aluminium wandkunst, is door de jaren heen verder ontwikkeld en is inmiddels een sterk eigen merk geworden, onder de naam Kyldo Metal Arts. De gehele collectie wandkunst wordt met de hand geslepen of geborsteld in combinatie met een airbrush techniek, klassiek olieverf of acryl. Het aanbod in wandkunst is relatief modern maar varieert sterk in kleurgebruik zodat er in ieders interieur wel een geschikt kunstobject te vinden is.

Service tot in je huis
Weten of een stuk tot z’n recht komt in je interieur? Kyldo biedt een vrijblijvende thuis-test-service aan. David Versloot, eigenaar van Kyldo Veenendaal komt graag langs met het uitgekozen stuk en voorziet je van degelijk en eerlijk advies. Kyldo Art & Design Veenendaal is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur met uitzondering van woensdag, dan zijn ze gesloten. Meer informatie? Kijk dan op www.kyldo.nl of kom naar de winkel en laat je verrassen door het assortiment. De adviseurs van Kyldo leggen je graag onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden van de test-service uit.