Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Kras & win mooie prijzen in Veenendaal centrum

Vanaf zaterdag 5 juni is er verder versoepeld. Zoals demissionair minister-president Rutte aangaf, betekenen de versoepelingen feitelijk "het einde van de lockdown". Om de versoepelingen te vieren en de bezoeker weer hartelijk welkom te heten in het centrum, start Winkelstad Veenendaal vanaf 11 juni met de ‘’Leuk je weer te zien”- winweken. Tot en met 3 juli worden er elke week prachtige prijzen weggegeven, waaronder een reischeque t.w.v. €750,-, een UHD TV t.w.v. 500 en één jaar lang gratis parkeren in het centrum. Tijdens de winweken worden er meer dan 50 mooie prijzen weggegeven.

Hoe werkt de actie?
Bij besteding van 10 euro of meer bij een winkel of horecagelegenheid in Winkelstad Veenendaal krijgen bezoekers een gratis kraskaart. Op elke kraskaart staat een unieke actiecode. Deze actiecode kan worden ingevuld op www.winwekenwinkelstad.nl om kans te maken op prachtige prijzen. De prijzen worden verdeeld over 3 trekkingen op 21 juni, 28 juni en 5 juli om 10.00 uur ’s ochtends. Alle winnaars worden per email op de hoogte gebracht. Op zaterdag 10 juli worden de hoofdprijzen bekend gemaakt!

De prijzen
Naast de hoofdprijzen zijn er nog veel meer prijzen te winnen, als een heerlijk diner, een paar schoenen naar keuze, een zonnebril, een koffer en een outfit naar keuze. Alle prijzen komen van ondernemers uit de binnenstad. Bekijk alle prijzen en actievoorwaarden op www.winwekenwinkelstad.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Holland Taptoe Koningsdag

De Holland Taptoe Koningsdag is een bijna twee uur durend programma waarin vier muziekkorpsen zorgen voor een…
 
Meer info

LEGO-bouwwedstrijd op Koningsdag

Doe op Koningsdag mee met een spectaculaire LEGO-bouwwedstrijd. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun…
 
Meer info

Kleedjesmarkt centrum

Kleedjesmarkt waar kinderen van 10-17 uur hun tweedehands spullen mogen verkopen.